Våra tjänster
Tickey´s AB

Våra tjänster

Redovisning, bokslut och fakturering


Framgångsrika företagare följer sina nuvarande siffror och kontrollerar sin verksamhet. För att vara fullt medveten om företagets lönsamhet är det bra att ha en partner att prata ekonomi och ta fram utvecklingsplaner med.  

Vi vet att deklarationer och momsredovisning är något som kan innebära en del påfrestningar som företagare, att bokföra och att se till så allt kommer in i tid. Rapportering och finansiell redovisning är vanligtvis avgörande för företagsutvecklingen. Låt oss hjälpa er att se närmare på företagets ekonomi och ge en överblick över hur företagets framtid ligger i framkant. Så ni kan känna er trygga och fatta rätt beslut för framtiden och dess utveckling.


Nu när vi även kommer kunna erbjuda en mer digitaliserad lösning så slipper du tänka lika mycket på allt pappersarbete, utan allt blir smidigare för dig så du kan fokusera på det du kan bäst. 

 

Välkommen att kontakta oss redan idag!

Snabbavveckling av ditt bolag.

Om snabbavveckling

Snabbavveckling av företag är precis som det låter: en snabb och enkel process. Vi erbjuder en förenklad avvecklings-process där man bara behöver få handlingar att skicka in.

Detta underlättar för dig och innebär liten administration för dig. Vi köper företaget och lägger ner det. Det betyder att du inte behöver vänta 6 - 8 månader. Utan vi köper upp ditt företag och sköter avvecklingen utan att du behöver göra hela processen själv.


När vi tar över avvecklingen kan du lämna allt bakom dig. Vi ser till att ta hand om bolagets åtaganden, lämna deklarationer, kontrolluppgifter och årsredovisning tills bolaget är helt avvecklat.

När vi får din förfrågan kommer vi inom några timmar att skicka ett erbjudande. Så begär en kostnadsfri offert redan idag!


Vad kostar det?

Vi köper ditt bolag baserat på bolagets eget kapital. För bolag med eget kapital upp till 300 000 kr är vårt arvode 10 000 kr. Till exempel du får 290 000 kr för ett bolag med 300 000 kr i eget kapital. För bolag med högre eget kapital lämnar vi priset enligt erbjudandet.


Att tänka på

För att vi ska kunna göra en snabbavveckling av din eller din kunds bolag så behöver vi aktuell balans- och resultatrapport, uppsagda abonnemang och hyresavtal. Bolaget ska vara vilande och balansrapporten ska endast innehålla kassa samt eventuella skattefordringar/skulder. Inget annat som inventarier eller kundfordringar får finnas.


Redovisning

Redovisningen kan man sköta på traditionellt vis om man vill, t.ex. genom bokföringsböcker och pärmar eller via ett redovisningsprogram.

Vi utför alla tjänster som bokföring, bokslut, momsredovisning och inkomstdeklarationer enligt gällande regler, så du istället kan fokusera på andra saker i företaget. Vi samarbetar dessutom med auktoriserade revisorer för att samla all hjälp på samma ställe, så du kan vara trygg i ditt företagande.

 

Grunden för en företagare är att uppfylla kraven på redovisning och kontroll över företagets ekonomi. Vi följer bokhållningsindustrins rekommendationer för god rapporteringskvalitet och därigenom säkerställer våra kunders behov av säkerhet av att rapporteringen är upprättad i enlighet med gällande bestämmelserna.


Den löpande redovisningen kan man komplettera med likviditets- och resultatbudgetar för att få en större helhet och insyn i företagets utveckling. Så man utifrån den kan planera och få god förtjänst. Eftersom det ofta sker snabba förändringar kan man behöva vara ett steg före i planeringen.

Vi har tillgång till moderna verktyg för att underlätta redovisning och planering, och kan erbjuda dig dessa tjänster enligt avtal. 

 

Revision

Revision är frivilligt för småföretag idag. Men genom att granska företagets ekonomiska sits blir det lättare att se vad som sker inom företaget, så att man kan ta de beslut och åtgärder som behövs för att leda företaget i rätt riktning och förebygga eventuella problem. Det är som en kvalitetssäkring av den finansiella hälsan i företaget.

Genom att hålla koll på intäkter och utgifter så ser man om det behövs göras ändringar för att förbättra lönsamheten i företaget.